Trendi színek - trendi padlók!


Vidám padló színek a csillogás jegyében!

Fáradt és élénk tengerkékek, vajsárga és zöldes árnyalatok sok-sok csillogással. Amíg a falszíneket bátran váltogatjuk, talán kevésbé vagyunk merészek a padlót illetően. Pedig nagyon látványos, és talán sokkolóbb megoldást hozhat egy-egy kiugró padlószín az extravagánsabb lakástulajdonosok vágyát beteljesítve.

 

web_kemenyfapadlo_ciklamen_250x300.jpg   New York közkedvelt padlótrendje a színezett keményfa padló csillogó lakkfelülettel. Különféle extrém színekben, mint a ciklámen, sárgászöld, piros, világoskék. Mivel az utóbbi idők trendje a csillogás, így a padlófelületeket sem képezhetik másként. Egyetlen hátránya a színezett keményfa felületnek, amely még lakkozott is, hogy a lakkfelület kopása után, a csiszolással a felület valószínűleg nem lesz színazonos, sőt lehet, hogy foltos lesz.
   
  web_kemenyfapadlo_piros_250x120.jpg
 színezett keményfa padló    színezett keményfa padló
Mivel itthon még nem kaphatunk ilyen színezett padlókat, így helyettesíthetjük magasfényű beltéri padlóburkolóval, melyeket hasonló élénk színekben kaphatunk. Valamint a mai trendek alpján, kiönthetjük a kiszemelt felületet műgyantával. Ebben az esetben csak a fantáziánk szabhat határokat, mivel mindenféle színben megvalósítható. Mindkét felület gyönyörű, fényesen csillogó, sőt könnyen kezelhető is.   web_geberitkekpadlo_250x300.jpg
   
web_kemenyfapadlo_zold_250x120.jpg  
 műgyanta    betéri padlóburkoló