Újra divat a tapéta!

Drámai tapéta - jelentős stílusváltás!

Az egy évtizedig tartó festékuralom után újra éled a tapéta. Akár egész szobánkat, akár csak egy felületét szeretnénk tapétázni, a dizájn lehetőségek végtelenek. Nem kell megijedni az új tapéta és fetés adta kompozícióktól sem, mert a jelentős erejű, sokkoló hatás épp az ilyen részletekben van.
Hála az innovációknak, a tegnapi komoly előkészületeket kívánó tapétázás mára a múlté. A maiakat könnyű felrakni és leszedni, azaz gyakorta lecserélhetjük a dekorfelületet minden különösebb előképzettség vagy túl sok idő ráfordítása nélkül.

web_hephaistostapeta7_250x300.jpg   Erőteljes nyomott minta, amely a mai trendi tapéták egy részét jellemzi. Vásárlásnál keressük a számtalan verzíóban létező virágmintás, kontrasztos damaszt, és fűzfamintás tapétákat, melyek hangsúlyt adnak a helyiségnek. Az erős, jellegzetes színárnyalatok mint az akvamarin, smaragdzöld, fuxia, rózsaszín most a legdivatosabbak, mint ahogy újra divat a bronz, arany és antikolt ezüst.
   
  web_hephaistostapeta6_250x120.jpg
     
Ha a kevésbé élénk színeket kedveljük, vegyünk vissza kicsit, és válasszunk valamilyen krémes árnyalatot, kekit vagy feketét. Kiaknázhatjuk a textúra adta lehetőségeket is, amely tovább gazdagítja a megjelenést de nem túl hivalkodón. Tartsuk észben, hogy a drámai hatás most trendi, a korábbi időszak minimalista stílusát leváltva.   web_hephaistostapeta4_250x300.jpg
   
web_hephaistostapeta5_250x120.jpg