Variációk egy témára - tapéta, ami uralja a teret

Azt válasszuk, ami a stílusunk!

Mikor már eldöntöttük, hogy melyik tapéta  áll hozzánk a legközelebb, még mindig jöhet egy akadály. Melyik színárnyalatot válasszuk? Melyik szín áll stílusában hozzánk a legközelebb? Melyik szín illik jobban a már meglévő, vagy újonnan vásárolt bútorainkhoz? Mit is hangsúlyozzunk ki: a tapétát, vagy a bútorokat? Esetleg maradjunk a jól bevált tökéletes harmóniánál? Nagyon nehéz néha eldönteni, mi is legyen a válasz. Főként úgy, hogy a boltban nem látjuk a berendezett lakásunkat a már kiválasztott tapétával. Talán ebben tudunk egy pici segítséget adni, milyen is lehet a szoba azonos mintázatú tapétával, ám más-más színben, ami erősíti a kiválasztott stílust.

web_Innoshoptapeta7_250x300.jpg   Abban az esetben, ha valaki a visszafogottabb pasztell színeket kedveli, biztos lehet benne, hogy nem eshet a túlzások csapdájába. A finom bútor színek és textilek tökéletes összhangban vannak a kellemes krém színű tapétával, inkább kiegészítik és erősítik egymást.
Az erősebb, narancsosabb szín választása esetén, biztosak lehetünk abban, hogy a tapéta fogja uralni a teret.  Bár látványosabbak a butorok kontúrjai, de akkor is a tapéta viszi a prímet. Vidám, fiatalos, lendületes. Csupa energia.
   
  web_innoshoptapeta_250x120.jpg
     
Mivel újra reneszánszát éli a kék szín, főként a földszínekkel párosítva, biztosak lehetünk, hogy nem nyúltunk mellé. Bár a kék is a vidám színek közé tartozik, halvány árnyalata miatt a visszafogottabb stílust képviseli. Sem a bútorok, sem a tapéta, nem megy a másik rovására. Frissesség és tisztaság árad a szobából.
A barack szín képviseli talán mindazt, amit valamennyi előző szín mutatott magából. Nem túl hideg, nem túl meleg, kellemes, harmónikus, s a bútorok és a tapéta is érvényesül külön-külön.
Egyik színnél se használjunk drasztikus mennyiségű kiegészítőt, mert a tapéta nagyvirágos jellege ezt nem engedi meg!
  web_Innoshoptapeta9_250x300.jpg
   
web_Innoshoptapeta9_250x120.jpg