Hogyan legyen divatos a fürdőszobánk?

Legutóbbi években a fürdőszoba felküzdötte magát a tisztán praktikusból az egyszemélyes szentéllyé, ahol szívesen töltjük időnket, és végre kikapcsolódhatunk. A fürdőszoba felújítások –kicsi, akár nagy – divatosak lettek, mivel bármilyen tervünk is van, a fürdőszobai berendezések minden stílusban és árban elérhetőek akár itthon is.

Ha még nem jött el az ideje egy mindent átfogó felújításnak, elég lehet ha néhány dolgon változtatunk. Új csempe, mosdókagyló, fejzuhany mind alkalmas, hogy felélesszen egy fáradt fürdőt. Az elavult öltözőasztal cseréje egy trendi darabra drámaian alakítja át a teret. Ne becsüljük le a festés hatalmát. Egy élénk színfolt a falon, egy darabka más színű falfelület, egészen új világot teremt, és nem is terheli meg pénztárcánkat. Megosztott női és férfi fürdőszobánk is lehet olcsó, ám divatos bútorokkal, vagy egy fürdőszobán belül, a szemben lévő falfelületeken.

 

web_modernfurdo_608x307.jpg
     
web_Arbimodernfurdo_noi_250x120.jpg   Ha még ennél is jobban ki szeretnénk használni egyéni lehetőségeinket, lehet külön férfi és női fürdőnk is, ami egy újabb divatos irány.
A hölgyeké a lágyabb, íveket magában foglaló, és világosabb fürdő, nőiesebb színekben.
     
A férfiaké a sötét színekben, határozott formákkal bíró fürdőszoba.
A két stílus kiegészíti egymást, anélkül hogy egyeztetni kellene őket. A festésbeli és világításbeli eltérések színtén lehetnek térelválasztók.
  web_Arbimodernfurdo_ferfi2_250x120.jpg