Praktikus tanácsok a mosogatókhoz

web_ikeakonyha_608x307.jpg
   
web_konyhaimosogatok2_250x120.jpg Van néhány lehetőség, ha arról van szó hogyan építsük be a mosogatót:
A munkalap minősége és a választott mosogató anyaga komolyan behatárolják döntésünket. Illeszkedjen a stílusuk egymáshoz, a pult anyaga elbírja a mosogató súlyát,  a mosogató és a csap stílusa és funkciói egyezzenek a saját elvárásainkkal.
   
Ha ön szeretné beépíteni a mosogatót a pult fölé, akkor válasszon egy önszegélyező darabot. Az önszegélyező mosogató saját szegélyével rásimul, ráül a pultra, könnyű beépíteni és dolgozni vele minden munkapult esetében. web_konyhaimosogato5_250x120.jpg
   
web_konyhaimosogato6_250x120.jpg A szegélyezett mosogatók beépítése hasonló, csak ezek jobban besüllyednek a pultba, és az illesztés fölé fémkeret borul., ami a mosogató szerves része. könnyű beszerelni, és szegélyező széleit tisztán tartani.
   
Ha a pult alá szeretné beépíteni a mosogatót, válasszon alulra erősíthető modellt. Ezeket csak olyan pultok alá lehet beépíteni amelyek vízálló anyagból készültek, úgy mint a kő vagy a homogén anyagok. Ha az egész munkapultot is szeretné átalakítani, szóba jöhet még az integrált mosogató, amely beépül a pultba és ugyanabból az anyagból készült.

 
web_konyhaimosogatok_250x120.jpg
   
web_konyhaimosogato9_250x120.jpg Abban az esetben, ha szemproblémái vannak, esetleg a konyha csak szórt fényt kap egész nap, érdemes olyan mosogatót vásárolni, amelyben beépített lámpa található. Ez mindenképpen megkönnyíti az esti előkészületeket is.
 
   
Amennyiben helyhiánnyal küzd, keressen olyan mosogatókat, melyekhez (kihúzható) vágódeszka tartozik. Némelyeket kifejezetten szűrők és mosókosarak tetejére tervezték, megkönnyítvén munkánkat azzal, hogy úgy tudjuk lemosni az ételt, hogy nem csöpögtetjük le a szekrényt.
 
web_mosogato6_300x150.jpg
   
web_mosogato_400x300_1.jpg
Azok alatt a mosogatók alatt, ahol a lefolyó és a csövek a hátsó részen találhatók, a mosogató alatti szekrényrészben több hely marad a kukának, takarítószereknek, vagy bármi másnak amit a közelben szeretne tartani.