„Egy kicsit ne én legyek” stílust valósítottam meg

Újjáépített bérház

Újjáépített bérház

A régi bérház újjáépített tetőterében kisebb-nagyobb lakások épültek. A teret maximálisan kihasználó tetőszerkezet erős kontrasztot alkot a százéves, gangos bérház alsó szintjeivel.

alt

Kert a tetőn

Kert a tetőn

Igazi kincs egy ilyen nyugalmas, védett tetőterasz a belváros közepén. Ki is használták a lehetőséget. Szobaszerű berendezésével tavasztól őszig használható.

alt

A nappali

A nappali

A fekete-szürke színpárhoz a lakberendező adott újabb tónusokat. A sötét bútorok komorságát oldja a világos padló és szőnyeg. A kandalló oromzatának sötéten csillogó burkolata igazi telitalálat.

alt

Kiegészítőkkel

Kiegészítőkkel

A kissé kontrasztszegény fekete-szürke színvilág néhány kiegészítővel otthonosabbá varázsolható. A falra került dekorbetonon jól mutat a hatalmas, vastag keretes tükör, amely térérzetünket is növeli.

alt

A világítás

A világítás

Retró hangulatú lámpák, süllyesztett halogének és egészen fura megoldások váltják egymást. A gipszkarton álmennyezetből több tucatnyi vezeték lóg, különféle foglalatokkal és más-más égőkkel. A sötét bútoron jól mutatnak a fehér és sárga párnák.

alt

Egyedi és harmonikus

Egyedi és harmonikus

A konyhasziget fémtalpon álló, műanyagból öntött, kagyló formájú bárszékei tipikus retró darabok. Nagyon jól kiegészítik a magasfényű, fekete konyhát. A régies stílusú olvasófotel formájával ellentétes a fényes, fekete huzat, mégis megnyugtató látvány.

alt

Beépítve

Beépítve

Igazán pazarul felszerelt konyha várja a fiatalembert ebben a titkos menedéknek szánt, különleges hangulatú otthonban. A fekete-fehér színkontraszt, szürkével és fémszínekkel egészül ki.

alt

A hálószoba

A hálószoba

A fekete-fehér színvilág az egész lakáson végigvonul. A hálószobában is remekül működik. A világos padló és falak jó keretet adnak a fekete szekrényeknek és a franciaágynak. A bőrkárpitos fejvég eleganciát, a piros párnák játékosságot adnak az enteriőrhöz.

alt

Üvegfallal leválasztva

Üvegfallal leválasztva

Merész az üvegfallal leválasztott fürdőszoba-megoldás. Itt az üveg, mint az űrbeli hangulat meghatározója van jelen. Ezt a csodálatos formájú, savmaratott üvegkádat kár lett volna eldugni. Térbe állítva igazi műremek, amelyet hasonló anyagú és formájú mosdó egészít ki.

alt