Milyen tisztítószert választhatunk?

web_murexin_608x307.jpg

A Murexin termékei a teljes spektrumot lefedik az alaptisztítástól a karbantartó tisztításon át az ápolásig. A kínálat két fő részből áll: a „Colo”-sorozat a tisztítás termékeit, a „Cura”-sorozat pedig az ápolás termékeit foglalja magába.

A Colocura mindenütt használható, ahol kővel, csempével vagy epoxival burkoltak: a ház, kertek és teraszok felületeinek minden fajtája optimálisan tisztítható és ápolható a Colocurával.

„Minden szennyeződésre a megfelelő tisztítószer!”

Az utcai piszok egyszeriben eltűnik, a cipőtalpak gumicsíkjai egy törléssel letisztíthatók.
Az olajoknak és zsíroknak a Colocurával szemben semmi esélyük. Ha víz- és húgykő ellen kell harcolni, a Colocura programnak ahhoz is megvan a megfelelő terméke. Ha penészről van szó, a specialista kerül bevetésre. A Colocura akár a ragasztó vagy szilikon maradványokat is maradéktalanul eltávolítja.

 

web_murexin_250x300__colo ar 30_klein.jpg   Colo AR 30 Alkáli tisztító
Alkáli speciális tisztítószer, szerves szennyeződések pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, ápolószerek különböző eltávolítására. Egyedi receptúrájának köszönhetően oxidációgátló tulajdonságú, így speciális felületekről, mint pl. cinkfelületekről is eltávolítja az oxid réteget. Kül és beltérben is használható.
Anyagszükséglet: 1 liter kb. 10 m2
 
     
Colo AS 50 Alga és penészstop
Felhasználásra kész speciális tisztítószer, penész, penészfoltok, gombásodás gyors megszűntetésére alkalmas. Fürdőszobában, zuhanyzóban képződött fekete penészfoltok eltávolítására, penészesedés, gombásodás megelőzéséra is ajánlott. Kültérben természetes- és műkőből készült terasz-burkolatok tisztítására is alkalmas, megszünteti a falevél, avar okozta elszíneződéseket, foltokat stb.
Anyagszükséglet: 500 ml kb. 5 m2

 
  web_murexin_250x300_colo as 50_klein.jpg
     
web_murexin_250x300_colo sr 30_klein.jpg   Colo SR 30 Savas tisztító
Savtartalmú, speciális tisztítószer szennyeződések és lerakódások eltávolítására. Speciális korróziógátló hatása miatt géprészek és fém felületek is tisztíthatóak vele. Kül és beltérben szervetlen szennyeződések eltávolítására szolgál. pl. cementfátyol, cement kivirágzások stb.
Anyagszükséglet: Szennyeződés mértékétől függ
 
     
Cura WP 7 Karbantartó ápoló
Enyhén lúgos, speciális termék általános makacs szennyeződések, olajos, zsíros és más hasonló szennyeződések, stb. eltávolítására. Tisztít és ápol egyben. A termék koncentrátum, ezért gazdaságos, vízzel keverendő! Csak beltéri felhasználásra, tisztításhoz és egyidejű ápoláshoz a szokásos kerámia burkolatokhoz, viaszolt vagy lakkozott felületekhez, epoxi és poliuretán bevonatokhoz, természetes kövekhez egyaránt ajánlott.
Anyagszükséglet: 1 liter kb. 100 m2
 
  web_murexin_250x300_cura wp 7_klein.jpg