Megbízható védelem otthonaink számára: Szarufák feletti hőszigetelés BACHL tecta–PUR® hőszigetelő táblákkal

G FP_13

Családi házak építésénél, felújításánál a látvány és a szépség mellett nem kevésbé fontos a külcsín alá beépített hőszigetelőanyag minősége. Szerencsés eset, amikor az elvárt esztétikai élmény találkozik az energiatakarékosság, a professzionális minőség, valamint a hosszú élettartam igényével. Ezen esetek megoldására ajánljuk a BACHL tecta–PUR® termékek széles választékát. A poliuretán (PIR) a ma ismert hőszigetelőanyagok közül kitűnik kiváló hőszigetelő tulajdonságával: λ (hővezetési tényező) =0,022 W/mK. Az évek múlásával is időjárás- és klímaálló, alaktartó, így méltán kerül a korszerű hőszigetelőanyagok élére. 

Bachl cikk_grafikon

 

PUR3 A BACHL PIR keményhab lemezek kiváló nyomószilárdságuk (≥ 100 kPa) révén alkalmasak például magastetők szigetelése során szarufák feletti elhelyezésre, még vékony rétegben történő felhasználás mellett is. A szarufák síkjára kifejlesztett BACHL tecta–PUR® rendszer legnagyobb előnye, hogy teljes felületen beburkolja a tetőszerkezetet. Ezáltal elkerülhetők az esetleges hőhidak, illetve a páratechnikai problémák, így a tartószerkezet élettartama többszörösére növekszik az állandó hőmérséklet, és az egyenletes páratartalom miatt. A hőszigetelő réteg homogenitását tovább fokozza a táblák különleges, nútféderes élképzése, mely gyors, hézagmentes és költségtakarékos illesztést tesz lehetővé. A táblák gyártása során a lemezek mindkét oldalát kasírozással, illetve kasírozások kombinációjával látják el a még kedvezőbb és specifikusabb igények kielégítése érdekében, valamint a munkafázisok egyesítése olcsóbbá, és hibamentessé teszi a tető építését.

A BACHL Kft. magas szintű műszaki és hőtechnikai tulajdonságokkal bíró termékei kiváló megoldást kínálnak az otthonát érintő hosszú távú, felelősségteljes döntéshez.

-TÁMOGATOTT TARTALOM-