Új térkő burkolatok a Leiertől!

Piaci űrt tölt be a Leier Hungária Kaiserstein termékcsaládja!

Prémium minőségű, mégis megfizethető árú térkő, burkoló és falazó termékcsaláddal jelentkezett az építőanyag piacon a Leier Hungária Kft. A Kaiserstein márkanéven forgalomba hozott termékcsalád a Leier csoport exkluzív terméke.

Magyarországon a Leier Hungária Kft. rendelkezik a legszélesebb termékportfólióval.
A Kaiserstein termékekkel ügyfeleink kimondatlan igényeinek is szeretnénk megfelelni – mondta el Komlós Andor a cég. ügyvezetője.

web_leier_250x120.jpg  
A Kaiserstein termékeket az önmagukra és környezetükre, házukra igényes ügyfeleinknek ajánljuk, azoknak, akik szeretik a magas minőséget, a tradíciót és elvárják az igényes, pontos kiszolgálást.

Magas minőséget képviselő, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmas, osztályozott alapanyagokból készített beton termékekről van szó, melyek megjelenése inkább konzervatív ízlést tükröz, de ennek ellenére könnyedén illeszthető modernebb épületekhez is.
Az új termékcsaládot kerti utak és teraszok kialakítására, burkolására, térkövezésre, falazásra, falburkolásra, valamint kerítéskőnek ajánlja a Leier.
 
     
Konzervatív, több esetben antikolt kivitelük miatt épületbelsőkben - különösen a névadó Kaiserstein, valamint a Burg fantázianevű termékek - kiválóan alkalmasak pincék, borospincék, télikertek, vendéglátóipari bárpultok, valamint igényes padozatok és falak burkolására és építésére. A jelenleg nyolc különböző tulajdonságú terméket és azok változatait ajánlja a Leier több eltérő kivitelben és széles színválasztékban.
A fagyálló burkolóanyagokat elegáns, tradicionális megjelenés, ugyanakkor különleges méretpontosság, nagyfokú szilárdság, és kopásállóság, valamint különösen szigorú minőségellenőrzés jellemzi.

Újdonság az előre gyártott kerti zuhanytálcák, melyeket szerelvényekkel szerelve, telepítésre készen szállít a cég a vevő által megjelölt helyszínre, ezzel is nagymértékben megkönnyítve a kertépítést.

 
  web_leier3_250x120.jpg


A termékeket a prémium kategóriában, de kiváló ár/érték aránnyal a kategória átlagárán kívánja bevezetni a piacra a Leier csoport. www.leier.hu


támogatott megjelenés