Viharkárok ellen Lindab tetővel

 

web_lindab3_250x300.jpg
Svéd acél tetőfedés a viharkárok megelőzésére!

A Lindab olyan megoldást kínál a tetőkárokat elszenvedetteknek – és természetesen a többi építtetőnek, felújítónak is – , amely garantáltan viharálló. A Lindab tetőfedések a mostani viharokban is bizonyítottak. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében például az érintett területeken a legtöbb tető sérüléseket szenvedett vagy tönkrement.  A Lindab tetőfedések kiállták a próbát.
Erős, ellenálló alapanyag és rögzítés

A Lindab tetőfedések viharállóságát a svéd tűzihorganyzott acél alapanyag és az utolsó kis alkatrészig átgondolt, komplett rögzítési rendszer adja. Fontos tényező a cserepeslemezek mérete is. Egy lemez nagysága a sokszorosa a szokásos cserépméretnek, tehát lényegesen kevesebb az olyan hely, ahol a szél a fedés alá kaphatna.
 
web_lindab4_250x300.jpg
web_lindab5_250x300.jpg A Lindab mindig rendszerelvűen gondolkodik, minden kiegészítő elem megtalálható a termékválasztékban. A cég több féle cserepeslemezt gyárt, nemrégiben két új típust is bevezetett, így mostanra gyakorlatilag minden funkcionális, esztétikai és gazdaságossági igénynek meg tud felelni. A Lindab ereszcsatorna rendszerei is tűzihorganyzott acélból készülnek és ezen a területen is komplett rendszerei vannak. Minden olyan elem és kiegészítő szerelvény, amire szükség lehet, rendelkezésre áll.
A cég választékában szereplő termékek száma megsokszorozódott: a Lindab – folyamatos termékfejlesztés mellett – gyárt trapézlemezeket, szendvicspaneleket, falkazettákat, falváz- és födémrendszereket, síklemez fedéseket is, de ezek között a tűzihorganyzott acél alapanyag, mint összekötő kapocs megmaradt. web_lindab6_250x300.jpg


Lindab
támogatott megjelenés